ΑΡΙΑΔΝΗ

Αριάδνη Οικονομίδη

Η yoga είναι σύνδεση, αρμονία, εξέλιξη. Η προσωπική μου διαδρομή με δίδαξε πως πάνω από όλα η yoga είναι χαρά. Καλώς ήλθατε στον δικό μου κόσμο της yoga!

Το όραμά μου είναι να εμπνέω και να βοηθάω μέσω της yoga τα παιδιά να ανακαλύπτουν τη χαρά, την εσωτερική δύναμη και την αυτοεκτίμηση.

Έχω παρακολουθήσει πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα για την παιδική yoga (Rainbow Kids Yoga, Little Yoginis, Groovy Kids Yoga, Birthlight Toddler Yoga), τη yoga στην εγκυμοσύνη και τη μεταγεννητική yoga. Παράλληλα με τα σεμινάρια yoga, ολοκλήρωσα στο ΟΑΚΑ την εκπαίδευσή μου ως δασκάλα βρεφικής και παιδικής κολύμβησης (baby swimming) για βρέφη από 6 μηνών και άνω.

Έχω εργαστεί σε παιδικούς σταθμούς, σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, yoga studios και luxury resorts σε όλη την Ελλάδα.

Διδάσκω yoga από το 2008, όταν και ολοκλήρωσα την εκπαίδευσή μου στο σύστημα YogaWorks για ενήλικες. Πανελληνιονίκης στίβου και απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλίας (ΤΕΦΑΑ), ανακάλυψα τη yoga προσπαθώντας να ανταπεξέλθω στις επώδυνες προπονήσεις μου στο στίβο.

Τα μαθήματα που κάνω είναι ένας δυναμικός συνδυασμός άσκησης και συγκέντρωσης για το σώμα, το μυαλό και την καρδιά. Διδάσκω Vinyasa yoga προσαρμοσμένη στις ανάγκες του ασκούμενου, με στόχο τη θεραπεία και την ενδυνάμωση.

Η βαθιά μου γνώση για τα ευεργετικά οφέλη της yoga, το ένστικτο και η αγάπη μου για τα παιδιά με οδήγησαν το 2014 στη δημιουργία της μεθόδου Yoga for Happy Kids.

null
null

100% αποτελεσματικότητα

null
null

10+ χρόνια εμπειρίας

null
null

συνέπεια και υπευθυνότητα

null
null

σεβασμός στον πελάτη

null
null

αγάπη για τη δουλειά μου

null
null

συνεχής επαγγελματική κατάρτιση

Αριάδνη Οικονομίδη