Ανακαλύψτε γιατί χρειάζονται τη yoga τα παιδιά όσο εμείς οι ενήλικες.

Η yoga για παιδιά μπορεί να βοηθήσει στο άγχος που βιώνουν τα παιδιά που ζουν στον σύγχρονο, βιαστικό κόσμο. Τα παιδιά μας ζουν σε έναν βιαστικό κόσμο πολυάσχολων γονέων, σχολικών πιέσεων, αδιάκοπων μαθημάτων, βιντεοπαιχνιδιών, εμπορικών κέντρων και ανταγωνιστικών αθλημάτων. Συνήθως, δεν πιστεύουμε ότι αυτές οι επιρροές είναι αγχωτικές για τα παιδιά, αλλά συχνά μπορεί να…

περισσότερα

8 τρόποι να αναθεωρήσετε την yoga πρακτική σας

Είναι η yoga πρακτική σας κολλημένη στα ίδια και τα ίδια; Διαβάστε παρακάτω μερικές προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την πρακτική σας και να θυμηθείτε γιατί ερωτευθήκατε τη γιόγκα. 1. Αναρωτηθείτε Ρωτήστε τον εαυτό σας γιατί κάνετε γιόγκα; Πιθανότατα να είναι βοηθητικό αν προσπαθήσετε να θυμηθείτε τι σας έφερε ως εδώ. Το κίνητρο…

περισσότερα

5 μύθοι για τον διαλογισμό

Ας εξαλείψουμε μερικούς από τους πιο συνηθισμένους μύθους για το διαλογισμό, ώστε να του δώσετε μία ευκαιρία και να αρχίσετε να βιώνετε μερικά από τα οφέλη του για τον εαυτό σας!

περισσότερα

Πώς επηρεάζει η ώρα της ημέρας την πρακτική της yoga

Η πρακτική της yoga ήταν πάντα συνώνυμη με τη φύση, τις κινήσεις του ήλιου, του φεγγαριού και τους χρόνους της ημέρας. Υπάρχουν στιγμές που ίσως χρειαστεί να εξασκηθείτε εσωτερικά, να συντονίσετε το πώς αισθάνεστε και να εξετάσετε πώς θα μπορούσε η ώρα της ημέρας να αλλάξει τον τρόπο άσκησης.

περισσότερα

Γιόγκα για παιδιά: Ποια είναι τα οφέλη και οι ιδιαιτερότητές της;

Τι είναι η γιόγκα για παιδιά; Ας ξεκινήσουμε με το ότι δεν είναι απλώς ένα είδος yoga. Είναι σχεδιασμένη ειδικά για παιδιά και τα μαθήματα έχουν έναν και μόνο στόχο: Να είναι τόσο διασκεδαστικά που τα παιδιά να μην θέλουν να τελειώσει το μάθημα και να ανυπομονούν να ξαναρχίσει.

περισσότερα